måndag 12 december 2011

2011 uppdatering No:1

Ja detta året har jag varit väldigt dålig på att skriva här på bloggen så jag tänkte att jag skulle göra en liten uppdatering av året som gått.

Året började med flertalet bomkörningar till Dalen och jag började ge upp hoppet om Dalen 2011 men till slut så kom man i vattnet. Sen tog jobbet över lite för mycket under våren men surfades gjordes lite grann i alla fall. Här kommer några bilder från en trip till Klitmöller. Efter lång väntan denna dagen så kom äntligen vinden och jag seglade tills solen försvann i horrisonten, och riggade ner i skenet av lamporna på bussen.
En liten toppsväng i början innan vågorna byggt upp sig.
Saga är på väg ut genom vågorna.
Lite spray.
Vi hade en kanon fin vecka tillsammans med familjen Zartsman/Dagnesjö och Staffanoch Hanna. Där vi umgick surfade, Supade och vindsurfade i olika förhållanden. En sväng till Krick blev det så klart också här är Anna ute och kör för fullt.
Anna har det bra.

Hårdträning med gippen.
Och när man är i Dk så verkar dom flesta njuta av det avslappnade livet på plats.

Och vågorna nere i Norra Vorruper är riktigt fina och vi var nere och paddlade vid lite olika tillfällen ja hade tur att få låna en Sup 9,6 av Nemo så jag fick testat det ordentligt i fina förhållanden det var grymt svårt till att börja med men till slut så fick jag lite ordning på det.

Basse takeoff, ganska clean.

Basse
Anna paddlar in på vågen.

Basse plockar en fin våg.

Jag kommer med och det är alltid lika nice.

Saga paddlar för att komma med.

Anna får en välförtjänt ride.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar