tisdag 8 februari 2011

Spot Sebbe

Ja återigen så var man på väg till Bjäreområdet Stormvarning klass 2 under natten skulle väl göra det till en fin dag hoppades vi. Jag och Fredrik körde och upp och mötte Nemo på plats. Men även denna gången så stämde inte prognosen utan vinden hade redan lagt sig till den tråkiga styrkan på knappa 8m/s Vågorna låg kvar fint. Men utan vind är det ju ingen idé att sticka ut.

Ja jag är lite bitter just nu eftersom jag har några bomkörningar redan i år trots fina prognoser, och dagens bomkörning var nog den värsta. På väg upp så blåste det bra och solen sken och det var en helt underbar dag. Nu gjorde vi det bästa av dagen ändå eftersom vi hade med andra vattenleksaker.

Det blev en förflyttning till ett ställe som vi fått tips om. Väl på plats så plockade jag och Nemo fram SUP och Fredrik sin vågbräda. Linjerna rullade in fint och det här skulle bli en kanon dag trots allt. Som sagt solen sken och vinden kom inte åt så mycket här vilket gjorde att vågorna rullade in. För mig var det andra gången på en SUP så jag kan ju inte säga att det gick så stabilt direkt. Nemo imponerade med att plocka fina och långa rides direkt. Jag tror faktiskt inte att jag har sett så långa rides i Sverige tidigare helt underbart. Efter stund så kom det in helt fantastiska set och Nemo och jag stog och tittade på hur Fredrik plockade våg efter våg. Återigen grymt fina och lång rides. Själv är jag grymt nöjd med dagen då jag lyckades plocka en våg till slut och även få den dokumenterad av Nemo.
Äntligen kommer jag med

Är rätt nöjd här kan jag ju säga.

Tack för en kanon skön dag på vattnet som givetvis avslutades med en god fika på stranden med kaffe, god ägg macka och kanelbulle. Och vilken utsikt fina linjer fortsatte att rulla in...
Fick lite fler fina bilder från dagen av Fredrik.
Nemo plockar en fin våg





2 kommentarer: