tisdag 25 maj 2010

Dalen

Nu var det dags att få lite segling, efter lite konfererande med Jonas och Tobias så bestämde vi oss för att köra upp till Dalen igår kväll. När vi var på väg så fick vi info om vinden 6 i medel och 8 i byarna. De tvar inte mycket att ha men när vi rullade in på parkeringen så riggades det 4,7 och det blåste nu 11/14 så det blev segling på kvällen också.
Jag riggade 5,2 och FW85 och det blev kanon bra kanske hade jag kunnat ha 4,7 efter stund men körde vidare med 5,2.
Till att börja med var planen att ha hoppträning i bukten men efter några vändor så blev jag så sugen på att se hur vågorna var där uppe så jag höjdade mig upp. Och väl där så blev jag kvar och det var fina vågor inte så stora men rena så man fick väl 3 svängar. Innan jag seglade upp blev det i alla fall något försökt på loopen men fick för dålig rotation.

Vi avslutade med lite kvällsmat vid 23:00 korv med bröd blev det till oss som var där, Jonas, Tobias och Peter. Vid 12tiden så blev det dags att sova så vi kröp in i våra fordon och somnade till skakande buss, lovande inför morgondagen.

05:00 Ringde klockan och vi tittade ut för att se vind och lite vågor. Frukost sen riggades det vi tog 4,2 idag och det var det rätta valet för eftersom så ökade vinden och vågorna kom ordentligt. Vi seglade upp direkt för att få en grym morgon med vågridning. Vågorna blev bara bätre och bättre uder morgonen. Det som var jobbigt var att det kom ordentliga regnskurar som gjorde det svårt att se när man seglade. Fick några riktigt fina vågor idag ca 1,5-2meter idag kanske några set som var större också. Detverkar som om jag har vilat mig i form för det känns grymt bra i ridningen och jag jobbar mycket mer aktivt nu än tidigare. Underabrt att få lite mer tryck i topsvängen.
Gurra har premiär i Dalen och svänger lite grann.

Det är en skön känsla att komma hem till klockan 12:00 och ha surfat i ca 2,5 timma i grymt fina vågor och sen vara hemma igen till dom måsten som man har. Det var en grymt fin kväll och en kanon bra dag, Kul att vi var några som sov över och gjorde detta till en bra dag.

1 kommentar: